A KÉPZŐHELY BEMUTATÁSA

Az InnoDerm KFT. nyugodt, biztonságos környezetben, a budai hegyvidék egyik patinás utcájában, a MOM közelében található.

Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival is az oktatás helyszíne. A gépkocsival érkezőknek, 10 perc sétával  ingyenes parkolási lehetőség is található.

Az InnoDerm Kft. felnőttképzési területe a szakképesítést adó képzések és szakmai továbbképző tanfolyamok, bemutatók és tréningek.  A kozmetikus továbbképzés, a sminkes és szempillaépítő szaképesítés, a sminktetováló szaképesítés, többféle speciális kozmetikus tanfolyam és kozmetikus továbbképzések tartozik a fő profiljába.

Vezetője 36 éve dolgozik kozmetikusként, több, mint 20 éve oktat, és részt vesz az országos szakmai képzések fejlesztésében.  Naprakész szakmai elméleti-, és gyakorlati tudásával segíti az Ön felkészülését.

Az elméleti tantárgyakat oktató Tanárok mindegyike rendelkezik szakirányú diplomával. Meghatározó alakjai a hazai szépészeti képzésnek, az írásbeli tételek kidolgozásában évek óta tevékenykednek.  Gyakorlati oktatóink, több éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakemberek.

Az oktatás gyakorlati termének kialakításában belsőépítész segített, így minden képzésben résztvevő számára sikerült külön munkaállomást kialakítani. Ezért Ön egy mindent igényt kielégítő, exkluzív gyakorlati helyen tanulhatja meg a szakképesítések alapjait. (Minden munkaállomáshoz saját eszköz és géppark tartozik)

A kozmetikus továbbképzés gyakorlati oktatásán felhasznált termékek, anyagok mindegyike  “NO ANIMAL TESTED” minősítésű termék. Csak professzionális, bevizsgált és engedélyezett termékeket használunk a kozmetikus képzés során.

Az InnoDerm Kft. magas szakmai színvonalú képzések, melyek sikeres elvégzése után Ön tanúsítványt kap.

Képző intézményünk szakképesítések, továbbképzések és személyiségfejlesztő tanfolyamok széles körét kínálja, amelyek a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak. Így Ön, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással fog rendelkezni és ez segíti, hogy sikeres szakember legyen.

A sminktetováló szaképesítésen, a sminkes és szempillaépítő szaképesítésen , illetve a kozmetikus továbbképzéseink során is mo­dern oktatási módszerekkel, speciális feladatlapokkal és munkalapokkal, tanulást segítő egyéb anyagokkal támogatjuk az Ön tanulását.  Számunkra fontos, hogy kép­zé­si anya­gaink, modern  nap­ra­kész in­for­má­ci­ó­kat tar­tal­maz­zanak.

.

InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Gyakorlati oktatóterem
InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Gyakorlati oktatóterem
Pihenő sarok- modellek számára
InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Belépés az elméleti terembe
InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Elméleti oktatóterem
Az InnoDerm Kft által üzemeltett képzőhely bejárata.
Látogasson meg Minket!

TANULJON NÁLUNK!

A szakmai gyakorlat és az elméleti oktatás, egy helyen – az InnoDerm Kft, exkluzív oktató központjában zajlik.
Az InnoDerm Kft. célja a képzései során, hogy a nálunk megszerzett tudással Ön képzett és sikeres szakember legyen.

Induló képzéseink: