A KÉPZŐHELY BEMUTATÁSA

A kozmetikus iskola nyugodt, biztonságos környezetben, a budai hegyvidék egyik patinás utcájában, a MOM közelében található. Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és gépkocsival is a kozmetikus oktatás helyszíne. A gépkocsival érkezőknek, 10 perc sétával  ingyenes parkolási lehetőség is található.

Az InnoDerm Kft. felnőttképzési területe a szakképző és szakmai továbbképző tanfolyamok, bemutatók és tréningek.  A kozmetikus képzés, a szépségtanácsadó képzés, a sminktetováló tanfolyam, többféle speciális kozmetikus tanfolyam és kozmetikus továbbképzések tartozik a fő profiljába.

Vezetője 30 éve dolgozik kozmetikusként, több, mint 12 éve oktat, és részt vesz az országos kozmetikus képzés fejlesztésében.  Naprakész szakmai elméleti-, és gyakorlati tudásával segíti az Ön felkészülését a kozmetikus hivatásra.

Az elméleti tantárgyakat oktató Tanárok mindegyike rendelkezik szakirányú diplomával. Meghatározó alakjai a hazai kozmetikus képzésnek, a központi írásbeli tételek kidolgozásában évek óta tevékenykednek.  Gyakorlati oktatóink, több, mint 20 éves szakmai gyakorlattal, diplomával és mester levéllel rendelkező szakemberek.

A kozmetikus oktatás gyakorlati termének kialakításában belsőépítész segített, így minden képzésben résztvevő számára sikerült külön munkaállomást (kis kozmetikát) kialakítani. Ezért Ön egy mindent igényt kielégítő, exkluzív gyakorlati helyen tanulhatja meg a szakma alapjait. (Minden munkaállomáshoz saját eszköz és géppark tartozik)

A kozmetikus gyakorlati oktatáson felhasznált termékek, anyagok mindegyike  “NO ANIMAL TESTED” minősítésű termék. Csak professzionális, bevizsgált és engedélyezett termékeket használunk a kozmetikus képzés során.

Az InnoDerm Kft. magas szakmai színvonalú Okj. képzések, tanúsítványt  vagy oklevelet adó továbbképzések és személyiségfejlesztő tanfolyamok széles körét kínálja, amelyek a felnőttképzés modern módszereivel a gyakorlatban alkalmazható tudást adnak. Így Ön, a gyakorlatban azonnal alkalmazható tudással fog rendelkezni és ez segíti, hogy sikeres szakember legyen.

Az Okj Szépségtanácsadó képzésen, az Okj Kozmetikus képzésen, illetve a kozmetikus továbbképzéseink során is mo­dern oktatási módszerekkel, speciális feladatlapokkal és munkalapokkal, tanulást segítő egyéb anyagokkal támogatjuk az Ön tanulását.  Számunkra fontos, hogy kép­zé­si anya­gaink, modern  nap­ra­kész in­for­má­ci­ó­kat tar­tal­maz­zanak.

.

InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Gyakorlati oktatóterem
InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Gyakorlati oktatóterem
Pihenő sarok- modellek számára
InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Belépés az elméleti terembe
InnoDerm Kozmetikus képző és továbbképző központ
Elméleti oktatóterem
Az InnoDerm Kft által üzemeltett képzőhely bejárata.
Látogasson meg Minket!

TANULJON NÁLUNK!

A szakmai gyakorlat és az elméleti oktatás, egy helyen – az InnoDerm Kft, exkluzív oktató központjában zajlik.
Az InnoDerm Kft. célja a képzései során, hogy a nálunk megszerzett tudással Ön képzett és sikeres szakember legyen.

Induló képzéseink: