6 napos sminktetováló alaptanfolyam

TANÚSÍTVÁNYT ADÓ KÉPZÉS, Nyilvántartásba vételi szám: E-001776/2018/B001

Sminktetováló tanfolyamunkat, azoknak a  kozmetikus szakmai végzettséggel és két év szakmai gyakorlattal rendelkező kezdő szakemberek számára ajánljuk, akik az állam által elismert tanúsítvány birtokában szeretnének dolgozni, illetve azoknak a már gyakorló szakembereknek, akik ismereteiket régen szerezték vagy bizonytalanok a sminktetoválás készítésében

A sminktetováló tanfolyam végén, egy szakmai vizsgát kell tenni. Azoknak akik ezt sikeresen teljesítik adható a

“Sminktetováló” megnevezéssel kiállított Tanúsítvány. Ezt a  bizonyítványt követelik meg itthon és külföldön egyaránt!

Oktatás céljáról:
A 6 napos sminktetováló tanfolyam önálló munkára és gyakorlásra épül.
A sminktetováló alap tanfolyamunk végén, Ön záróvizsgát tesz, és a sikeres vizsga után, egy államilag elismert tanúsítványt adunk Önnek.

A képzés során, fontos, hogy Ön jól, magabizosan és örömmel tudjon kozmetikájában, önállóan különböző modern technikákkal sminktetoválni.

Képzésről:
Hallgatóinknak több különböző sminktetoválás-készítési technikát is megtanítunk. A szemhéj alsó-, és felső kontúrvonalának meghúzása, a szemöldök satírozása púdertechnikával, illetve szálazása, valamint a száj kontúrvonalának és különböző satírozásának módjait is elsajátítja a 6 nap során.

A sminktetoválást egyéni képzés keretén belül sajátíthatja el. Tehát, egyszerre csak egy embert oktatunk!

Így biztosítva, az Ön egyéni fejlődését, és önálló tanulását, melynek célja, hogy
Ön képes legyen a biztos vonalvezetésre, a szimmetrikus és esztétikus sminktetoválás elkészítésére!

Képzés felépítése:
A tanúsítványt adó sminktetováló tanfolyam 6 napból áll:

  • Az első napon a sminktetoválás elméleti ismereteit sajátíthatja el.
  • A második napon, segédanyagokon (gumilapon, gumifejen) folyik az oktatás.
  • A harmadik, negyedik és ötödik nap az Ön által biztosított modelleken elsajátíthatja a szemhéj, a szemöldök és a szájtetoválás gyakorlati alapjait.
  • A hatodik oktatási nap, a már kész tetoválásait fogjuk javítani vagy vastagítani.

Oktatókról:
Sminktetoválás oktatásával több mint 15 éve foglalkozunk. Oktatóink a sminktetoválást folyamatosan végzik szalonukban, így az évek alatt komoly tudásra és tapasztalatra tettek szert. Ismereteiket időről-időre bővítik a nemzetközi trendeknek megfelelően.

A képzés helyszíne:
1123. Budapest Győri út 8.a

A tanfolyamok időpontja:
A tanfolyamok kezdő időpontjait egyéni megbeszélés alapján történik. Ezzel is biztosítva, hogy Önnek a legalkalmasabb időpontokat tudjuk biztosítani.

A képzés díja:

A 6 napos sminktetováló alaptanfolyam-tanúsítvánnyal, 800.000 forint
A sminktetováló alaptanfolyam díja az összes anyagköltséget, speciális eszközöket, és eszközköltséget tartalmazza, ami a tetoválásokhoz elkészítéséhez illetve a tanfolyam elvégzéséhez szükséges.

JELENTKEZZEN MOST!

JELENTKEZEM!

Információ kérés:

A megadott adatokat csak a képzésre jelentkezés céljából használjuk fel. Harmadik fél számára az adatokat NEM adjuk tovább.

Megadott adatait kizárólag kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki! AZ INTERNETEN TÖRTÉNŐ INFORMÁCIÓKÉRÉS NEM MINŐSÜL HIVATALOS JELENTKEZÉSNEK! A felnőttképzési szerződés megkötéséhez be kell fáradnia irodánkba.

Kapcsolat: