Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük töltse ki az “Előzetes jelentkezési lap“-ot.

A kozmetikus technikus képzésre, telefonon lehet jelentkezni, a BKSZC Erzsébet Királyné Szépészeti Technikum titkárságán: 06-1-283-0203/118. mellék

Amennyiben a sminktetováló képzés vagy a sminkes és szempillaépítő képzésünk vagy egyéb továbbképzésünk keltette fel a figyelmét, kérem töltse ki a a jelentkezési lapunkat.

A kitöltött és az aláírt példányt beszkennelve visszaküldheti email címünkre, info@kozmetikus-oktatas.hu vagy behozhatja személyesen is a 1123. Budapest Győri út 8.a alatt található kozmetikus iskolánkba.

A beiratkozás véglegesítéséhez szükséges elintéznie a következőket:

  • Kitöltölteni és eljuttatni hozzánk az “Előzetes jelentkezési Lap” -ot
  • Érettségi bizonyítvány
  • regisztrációs díj befizetése, személyesen vagy átutalással  (a képzési díjba beleszámít)
  • Orvosi alkalmassági vizsgálat ( Foglalkozás-egészségügyi szolgálat jogosult, a címlistát emailbe küldjük)

Felhívjuk figyelmét, hogy az előzetes jelentkezési lap visszaküldése nem pótolja a személyes beiratkozást!

Az adatai védelméről

A képzésre jelentkező Résztvevőnek a képzés/jelentkezés során rögzített adatai a 2011. évi CXII. törvény szerint „személyes adatnak” minősülnek. A képzésben résztvevő hozzájárul a Felnőttképzési törvény 28. §-a alapján kezelt személyes adatainak kezeléséhez. Hozzájárul továbbá, hogy az intézmény által felhatalmazott ellenőrzést végző személy részére a képzési dokumentációt ellenőrzés céljából átadja, az adatokba betekintsen.

A megadott adatait kérdéseinek megválaszolására és/vagy kéréseinek rögzítésére használjuk fel. Kéretlen e-mailt vagy hírlevelet nem küldünk! Adatait harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki!

AZ INTERNETEN TÖRTÉNŐ INFORMÁCIÓKÉRÉS NEM MINŐSÜL HIVATALOS JELENTKEZÉSNEK!

ELŐZETES JELENTKEZÉSI LAP

A jelentkezési lap letölthető az alábbi linkeken:

Ha nem rendelkezik a pdf file megnyitásához szükséges Adobe reader ingyenes programmal, az az alábbi linkre kattintva letölthető.

TANULJON NÁLUNK!

A kozmetikus szakmai gyakorlat és az elméleti oktatás, egy helyen – az InnoDerm Kft, exkluzív oktató központjában zajlik.
Az InnoDerm Kft. célja a képzései során, hogy a nálunk megszerzett tudással Ön képzett és sikeres szakember legyen.

Induló képzéseink: