Tóthné Hajdu Gabriella

Kozmetikusmester, Vegyészmérnök tanár, Közoktatás vezető pedagógus szakvizsgával, Műszaki szakoktató.

 

1988-ban végeztem a Dallos Ida Szakmunkásképző Intézetben kozmetikusként. 1993-ban megszereztem a „kozmetikusmester” címet.

2005-ben kezdtem el az Eurokonform kozmetikus iskolában  szakmai gyakorlatot tanítani. 2006-tól pedig anyagismeret, kémia, szakismeret és elektrokozmetika elméleti tantárgyakat is oktattam a kozmetikus gyakorlat tárgy mellett.

2011-ben a Janssen Oktatóközpont Kft. felkért, hogy vállaljam el az oktatási igazgatói beosztást. Megtisztelő volt együtt dolgozni velük, nagyon sok szakmai tapasztalatot és tudást szereztem az eltelt 7 év alatt.

2018-ban megnyitottam a saját iskolámat InnoDerm Kft. néven.

Az oktatás és az igazgatói feladatok ellátása mellett a kozmetikus munkát soha nem hagytam abba, hiszen nekem ez a szakma mindig rengeteg sikerélményt és elismerést adott.

Nagyon szeretek tanítani és mindig boldogsággal tölt el, ha egy csoport eredményesen szerepel a szakmai vizsgán.

Juhász Klára tanárnővel lassan 10 éve dolgozom együtt, és bátran kijelenthetem, hogy didaktikai módszereink a leghatékonyabbak közé tartoznak a hazai kozmetikus oktatás területén. Együtt dolgoztuk ki a kozmetikus képzés során használt és a kozmetikus oktatás alatt felhasznált speciális feladatlapokat, munkafüzeteket, teszteket.

Együtt írtuk a nagy sikert aratott „Gyakorló kozmetikus tételkönyv”-et is.

Nem véletlen, hogy a tanulóink szakmai vizsga átlaga mindig 4,5 felett volt.

A szakmai munkáim közül kiemelem a különböző kozmetikus versenyek rendezését és lebonyolítását, de rendszeres összeállítója, írója és lektora vagyok a kozmetikus szóbeli tételsoroknak, írásbeli feladatsoroknak és a kozmetikus Szakmai és Vizsgakövetelményeknek is. Rendszeresen publikálok különböző szakmai lapokban és dolgozom szakmai továbbképzéseken és mestervizsga-felkészítéseken. Több, mint 10 éve rendszeresen felkérést kapok kozmetikus szakmai vizsgákra, vizsgabizottsági elnöki vagy tag tisztség ellátására.

1997-ben szereztem meg, a sminktetováló oklevelemet, 2002 óta nagy sikerrel oktatom ezt a szakmát is.

A kozmetikusként legjobban a feszesítő és fiatalító kezeléseket szeretem csinálni, elektrokozmetikai kezelésekkel kiegészítve.

 

(…….és nagyon szeretem a kutyákat )