Tóthné Hajdu Gabriella

Kozmetikusmester, Vegyészmérnök tanár, Közoktatás vezető pedagógus szakvizsgával, Műszaki szakoktató.

1988-ban végeztem a Dallos Ida Szakmunkásképző Intézetben kozmetikusként. 1993-ban megszereztem a „kozmetikusmester” címet.

1997-ben, elsők között szereztem meg a sminktetováló oklevelemet.

2005-ben kezdtem el az Eurokonform kozmetikus iskolában  szakmai gyakorlatot és sminktetoválást tanítani. 2006-tól pedig anyagismeret, kémia, szakismeret és elektrokozmetika elméleti tantárgyakat is oktattam a kozmetikus gyakorlat és a PMU mellett.

2011-ben a Janssen Oktatóközpont Kft. felkért, hogy vállaljam el az oktatási igazgatói beosztást. Megtisztelő volt együtt dolgozni velük, nagyon sok szakmai tapasztalatot és tudást szereztem az eltelt 7 év alatt.

2018-ban megnyitottam a saját kozmetikus képző és továbbképző iskolámat InnoDerm Kft. néven.

Az oktatás és az igazgatói feladatok ellátása mellett a kozmetikus munkát és a smintetoválást soha nem hagytam abba, hiszen nekem ez a szakma mindig rengeteg sikerélményt és elismerést adott.

Nagyon szeretek tanítani és mindig boldogsággal tölt el, ha egy csoport eredményesen szerepel a szakmai vizsgán.

A szakmai munkáim közül kiemelem a különböző kozmetikus versenyek rendezését és lebonyolítását, de rendszeres összeállítója, írója és lektora vagyok a kozmetikus szóbeli tételsoroknak, írásbeli feladatsoroknak és a kozmetikus Szakmai és Vizsgakövetelményeknek is. Rendszeresen publikálok különböző szakmai lapokban és dolgozom szakmai továbbképzéseken és mestervizsga-felkészítéseken. Több, mint 18 éve rendszeresen felkérést kapok kozmetikus vizsgákra és az elmúlt két évben pedig, sminkes és szempillaépítő szakmai vizsgákon is részt veszek.

A kozmetikusként legjobban az anti aging kezeléseket szeretem csinálni, innovatív elektrokozmetikai kezelésekkel kiegészítve.

(…….és nagyon szeretem a kutyákat )