SPECIÁLIS KOZMETIKUS TANFOLYAM

 

A kozmetikus oktatás képzési díja tartalmaz 7 exkluzív kozmetikus tanfolyamot.  A sikeres kozmetikus szakvizsga után, Ön mindegyik elvégzéséről, több nyelven kiállított oklevelet vehet át.

A részletesen ismertetett három speciális – exkluzív kozmetikus tanfolyam is a képzési díjban benne van. Tehát a kozmetikus oktatás során, Önnek ezekért a képzésekért külön nem kell fizetnie! Ezen kívül, még négy másik tanfolyam is szerepel az InnoDerm Kft kozmetikus képzésében.

 

Az alábbi tanfolyamokat a Baalbek stúdió munkatársai mutatják meg Önöknek, a kozmetikus oktatás alatt:

  1. Speciális kozmetikus tanfolyam:  A klasszikus 1D szempillaépítő tanfolyam

A szempillaépítés napjaink egyik legnépszerűbb szolgáltatása. A felhelyezett műszempillák meghosszabbítják, dúsabbá és vastagabbá teszik az eredeti pillákat, ezáltal kiemelik a tekintetet.  A technika alapja, hogy a szálakat egyenként ragasztjuk a szempillákhoz, amelyek akár 2 hónapig is megmaradhatnak. A szempillaépítés alaptechnikájának ismeretével tehát nélkülözhetetlen tudásanyagot szerezhet és egy jövedelmező szolgáltatással bővítheti kozmetikáját. Az összes többi szempillaépítés típus, amit hívhatunk 2-3-4 vagy akár 6D-nek, mind ezen a technikán alapulnak és erre épülnek.

 

2. Speciális kozmetikus tanfolyam: Curl szempillagöndörítő tanfolyam

A forradalmian új rendszerrel pillanatok alatt gyönyörű, íves szempillákat varázsolhat, mely szépen keretezi a szemet, kiemeli a tekintetet és megszépíti az arcot. Az eljárás nagyon könnyen és gyorsan elsajátítható. A Baalbek stúdió gyakorlatias tanfolyamunkon elsajátíthatja azokat a fogásokat melyekkel magabiztosan, és gyorsan elkészítheti vendégeinek a tartós szempilla göndörítést.

 

 

3. Speciális kozmetikus tanfolyam: Isabelle Lancray ázsiai ecsetmasszázsok tanfolyam

Az egynapos Isabelle Lancray arcmasszázs kozmetikus tanfolyamon, egy különleges masszázstechnikát sajátíthat el, melyekkel garantáltan nagy sikert arat majd vendégei körében. A képzésen párban dolgoznak a résztvevők, így maguk is megtapasztalhatják az anyagok hatékonyságát és a masszázsok különleges élményét. A relaxáló hatású, tradicionális ázsiai legyezőecset-masszázs hatására oldódnak a görcsös arcvonások, fokozódik az arcbőr rugalmassága és visszanyeri fiatalos külsejét. Pozitívan hat testre és lélekre egyaránt.